Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("LACTOSERUM DESHYDRATE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 93

  • Page / 4
Export

Selection :

  • and

EVALUATION OF PROTEIN LEVELS AND MILK PRODUCTS FOR PIG STARTER DIETS = EVALUATION DES NIVEAUX PROTEIQUES ET VALEUR DES PRODUITS LAITIERS POUR DES RATIONS DE DEMARRAGE POUR PORCELETKORNEGAY ET; THOMAS HR; KRAMER CY et al.1974; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 3; PP. 527-535; BIBL. 13 REF.Article

RATION DIGESTIBILITY AND MINERAL BALANCE IN LACTATING COWS FED RATIONS CONTAINING DRIED WHEY.SCHINGOETHE DJ; ROOK JA.1976; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 59; NO 5; PP. 992-996; BIBL. 22 REF.Article

FEEDING VALUE OF CORN SILAGE CONTAINING ADDED UREA AND DRIED WHEY = VALEUR NUTRITIVE D'ENSILAGE DE MAIS ADDITIONNE D'UREE ET DE LACTOSERUM EN POUDRESCHINGOETHE DJ; BEARDSLEY GL.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 2; PP. 196-201; BIBL. 16 REF.Article

REVERSIBILITY OF WATER VAPOR SORPTION BY COTTAGE CHEESE WHEY SOLIDS = REVERSIBILITE DE SORPTION DE LA VAPEUR D'EAU PAR L'EXTRAIT SEC DU SERUM DE FROMAGE BLANCBERLIN E; ANDERSON BA.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 1; PP. 25-29; BIBL. 12 REF.Article

CONSIDERATIONS SUR L'UTILISATION DU LACTOSERUM DANS L'INDUSTRIE ALIMENTAIRECASALIS J.1975; REV. LAIT. FR.; FR.; DA. 1975; NO 332; PP. 403-419 (8 P.)Article

L'ALLAITEMENT ARTIFICIEL DES AGNEAUX. IV. COMPARAISON DE DIFFERENTES SOURCES DE MATIERES AZOTEES EN REMPLACEMENT DE LA POUDRE DE LAITTHERIEZ M; PROTAIS M; MOLENAT G et al.1974; ANN. ZOOTECH.; FR.; DA. 1974; VOL. 23; NO 3; PP. 325-341; ABS. ANGL.; BIBL. 17 REF.Article

COMPARISON OF FISH PROTEIN SOURCES AND MILK BY-PRODUCTS IN MILK REPLACERS FOR CALVES = COMPARAISON DES SOURCES DE PROTEINES DE POISSON ET DE SOUS-PRODUITS DU LAIT DANS DES ALIMENTS D'ALLAITEMENT POUR LES VEAUXGORRILL ADL; NICHOLSON JWG; LARMOND E et al.1975; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 2; PP. 269-278; ABS. FR.; BIBL. 20 REF.Article

LE LACTOSERUM. UNE IMPORTANTE SOURCE DE PROTEINES1974; TECHNICIEN DU LAIT; FR.; DA. 1974; PP. 27-37 (8 P.); BIBL. 13 REF.Article

STORAGE STABILITY OF DRIED SWEET CHEESE WHEY = STABILITE EN COURS DE CONSERVATION DU LACTOSERUM DE FROMAGERIE DOUX EN POUDREKEHRBERG NL; JOHNSON JM.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 3; PP. 644-646; BIBL. 13 REF.Article

COMPARISON OF RAT HEPATIC CHOLESTEROL BIOSYNTHESIS DURING SKIM MILK VERSUS WHEY PERMEATE INGESTION. = COMPARAISON DE LA BIOSYNTHESE DE CHOLESTEROL HEPATIQUE CHEZ LE RAT LORS DE L'INGESTION DE LAIT ECREME ET DE PERMEAT DE LACTOSERUM.KEIM NL; MARLETT JA; AMUNDSON CH et al.1982; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE.; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1982; VOL. 65; NO 12; PP. 2274-2280; BIBL. 31 REF.; 1 FIG./3 TABL.Article

COMPOSITIONAL DIFFERENCES IN WHEY SYSTEMS = DIFFERENCES DE COMPOSITION DANS DES SYSTEMES DE LACTOSERUMJOSEPHSON RV; RIZVI SSH; HARPER WJ et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 3; PP. 479-483; BIBL. 21 REF.Article

FERRIPOLYPHOSPHATE-WHEY PROTEIN POWDERS. THEIR POTENTIAL AS NUTRITIONAL IRON SUPPLEMENTS = POUDRES DE FERRIPOLYPHOSPHATE-PROTEINES DU LACTOSERUM. LEURS POSSIBILITES EN TANT QUE SUPPLEMENT NUTRITIONNEL EN FERJONES SB; KALAN EB; JONES TC et al.1975; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 23; NO 5; PP. 981-984; BIBL. 3REF.Article

MOISTURE ANALYSIS AND ESTIMATION OF CRYSTALLINE ALPHA -LACTOSE IN WHEY POWDERS = DETERMINATION DE L'HUMIDITE ET ESTIMATION DE L'ALPHA -LACTOSE CRISTALLISE DANS LES POUDRES DE LACTOSERUMANDERSON BA; BERLIN E.1974; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 7; PP. 786-792; BIBL. 17 REF.Article

COMPARISON BETWEEN WHEY AND LACTOSE AS ALFALFA HAYLAGE ADDITIVES = COMPARAISON ENTRE LACTOSERUM ET LACTOSE COMME ADDITIF A UN ENSILAGE PREFANE DE LUZERNEDASH SK; VOELKER HH; MULLER LD et al.1974; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 1; PP. 115-123; BIBL. 1 P.Article

PHYTIC ACID IN SOY AND ITS HYDROLYSIS DURING BREADMAKING = L'ACIDE PHYTIQUE DANS LE SOJA ET SON HYDROLYSE AU COURS DE LA PANIFICATIONRANHOTRA GS; LOEWE RJ; PUYAT LV et al.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 1023-1025; BIBL. 17 REF.Article

WHEY A AN IMPORTANT POTENTIAL PROTEIN SOURCE = LE LACTOSERUM, UNE SOURCE POTENTIELLE IMPORTANTE DE PROTEINES1974; DAIRY INDUSTR.; G.B.; DA. 1974; VOL. 39; NO 12; PP. 466-472 (6 P.); ABS. FR. ALLEM. ESP.; BIBL. DISSEM.Article

UNTERSUCHUNGEN ZUR AMINOSAEURENSCHAEDIGUNG BEI VERARBEITUNG UND LAGERUNG VON MOLKEN UND MOLKENPULVERN = ETUDE DE L'ENDOMMAGEMENT DES ACIDES AMINES DES LACTOSERUMS ET DES POUDRES DE LACTOSERUMS PENDANT LE TRAITEMENT ET LA CONSERVATIONHUSS W.1974; Z. TIERPHYSIOL. TIERERNAEHR. FUTTERMITTELKDE; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 34; NO 1; PP. 60-67; ABS. ANGL.; BIBL. 7 REF.Article

DETERMINATION OF CRYSTALLINITY OF ALPHA -D-LACTOSE BY FAR INFRARED SPECTROSCOPYSUSI H; ARD JS.1973; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 56; NO 1; PP. 177-180; BIBL. 9 REF.Serial Issue

INFLUENCE DU LACTOSERUM DESHYDRATE SUR LA TENEUR EN COMPOSES CARBONYLES VOLATILS DU PAIN ET DES PRODUITS SEMI-FINISMARKIANOVA LM; DEMCHUK AP; CHUMACHENKO NA et al.1975; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 4; PP. 25-28; BIBL. 2REF.Article

LE LACTOSERUM - UN ALIMENT POUR QUI. VALEUR ALIMENTAIRE ET AVENIR D'UN SOUS-PRODUITDE LA BOURDONNAYE A.1974; REV. LAIT FR.; FR.; DA. 1974; NO 323; PP. 541-567 (11 P.); BIBL. 13 REF.Article

COMPOSITIONAL ANALYSIS OF WHEY POWDERS USING NEAR INFRARED DIFFUSE REFLECTANCE SPECTROSCOPY = ANALYSE, PAR SPECTROSCOPIE DE REFLECTANCE DANS LE PROCHE INFRAROUGE, DE LA COMPOSITION DES POUDRES DE LACTOSERUMBAER RJ; FRANK JF; LOEWENSTEIN M et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 959-989; 4 P.; BIBL. 20 REF.; 6 FIG./2 TABL.Article

DETERMINATION OF OROTIC ACID IN WHEY AND MODIFIED WHEY PRODUCTSEMPIE MW; MELACHOVRIS N.1978; J. DAIRY SCI.; USA; DA. 1978; VOL. 61; NO 6; PP. 683-687; BIBL. 11 REF.Article

COLORIMETRIC METHOD FOR RESIDUAL ANNATTO IN DRY WHEY = METHODE COLORIMETRIQUE DE DOSAGE DU ROCOU RESIDUEL DANS LE LACTOSERUM EN POUDREHAMMOND EG; CHANG J; REINBOLD GW et al.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 9; PP. 1365-1366Article

ESSAI DE SECHAGE DU LACTOSERUM DOUX DE L'USINE DE MADELA A PLANA PRES DE LUZNICIFULIN F.1976; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1976; VOL. 27; NO 4; PP. 207-208Article

MISE AU POINT ET ETUDE DE FORMULATIONS D'ALIMENTS COMPOSES POUR POULETS DE CHAIR EN UTILISANT DES MATIERES PREMIERES BULGARES. I.EVALUATION DE L'EFFET DU LACTOSERUM DESHYDRATEPETKOVA G; TSVETANOV I; BALBONOV D et al.1976; ZHIVOTNOVAD. NAUKI; BALG.; DA. 1976; VOL. 13; NO 1; PP. 75-81; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 8REF.Article

  • Page / 4